Cum funcționează abonamentul lui bebe Vlafi?

Posted On:

Categories: Bebe Vlafi

Vlafi îți oferă un serviciu gratuit prin care noi, colegii lui, te sunăm la o dată stabilta de comun acord pentru a îți reaminti că s-ar putea să rămâi fără scutece și să actualizăm noul coș împreună. Tot ce trebuie să faci apoi e să te bucuri de timpul câștigat astfel, cu bebele tău.

Cum functioneaza abonamentul lunar Vlafi? Este simplu.

1. Alegi abonamentul potrivit pentru micuțul tău

Alege un pachet potrivit pentru nevoile bebelui tău din lista de abonamente.
Apoi urmează pașii pentru plasarea comenzii iar noi ne vom ocupa de livrarea acesteia cât mai repede.

2. Te contactăm pentru a îți ura bun venit în clubul Vlafi

După ce produsele comandate ajung la tine, te vom suna pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a îți ura bun venit în clubul mămicilor Vlafi!
Tot atunci vom stabili de comun acord data următoarei discuții telefonice, când estimăm că vei rămâne fără scutece pentru bebele tău.

3. Ținem legătura periodic și îți oferim cele mai bune oferte la toate produsele

Înțelegem că sunt atât de multe lucruri care îți ocupă timpul, așa că îți oferim un ajutor pentru a câștiga clipe neprețuite alături de micuțul tău.
Te vom contacta la data stabilită de comun acord pentru a îți reaminti că e posibil să rămâi fără scutece și vom discuta despre nevoile micuțului tău, luând în calcul greutatea și înălțimea sa. Fie că e vorba de scutece, produse de îngrijire sau orice alt produs din magazinul nostru, îți vom oferi cele mai bune oferte potrivite nevoilor tale.
De asemenea, înțelegem nevoia ta ca proaspătă mămică de a avea un ajutor alături de tine, fie el și sub formă de sfat sau de simplă consultare pe situații de parenting.

4. Pregătim produsele potrivite nevoilor tale iar tu scapi de grija cumpărăturilor

După ce stabilim ce produse îți sunt necesare, le pregătim pentru o livrare rapidă la ușa ta sau putem programa livrarea pentru o zi potrivită pentru tine, pentru ca tu să stai fără griji că mai ai ceva în plus de făcut și să te bucuri de momentele minunate petrecute cu micuțul tău.

Abonamentul pentru bebe este creat pentru voi, mămico! Pentru tine și puiul tău! Este despre voi și pentru voi, pentru a putea petrece cât mai mult timp împreună, fără să fii nevoită să străbați culoarele magazinelor și fără să te mai pierzi în aglomerație! 

Vezi aici toate abonamentele și ce conțin acestea.

Comentariu

  • Ana Maria
    mar 29, 2020
    E bine dar produsele care sunt nu ne ajută pe noi

Adauga un comentariu

Sau

lasa un comentariu folosind Facebook