Bine ai venit în lumea lui Vlafi, băiețelul care și-a dorit ca mămica lui să aibă cât mai mult timp dedicat creșterii și îngrijirii lui. Din povestea lui Vlafi a luat naștere acest spațiu virtual care se dorește a fi mai mult decât un simplu magazin online. În spatele acestei comunități suport se află oameni care la rândul lor sunt tot părinți. Ca și voi, și noi am trecut prin momente în care ne doream doar ca cineva să răspundă întrebărilor noastre de proaspeți părinți, să ne sfătuiască sau să ne ofere un gând bun.

Cu asta se ocupă Vlafi zi de zi! Încercăm, prin ochi de copil, să facem schimb. Noi vă oferim soluții și un umăr virtual pe care să așterneți poverile voastre, neștiute de nimeni. Mai primim la schimb grijile din nopțile nedormite și speranțele din fiecare zi. Încercăm să vă sfătuim așa cum ne-am fi dorit noi să primim sfaturi la rândul nostru. Încercăm să fim parteneri redutabili de discuție atunci când vine vorba despre scutece, șervețele sau diversificare. Să știți, nu sunt doar discuții de mămici acestea, ci sunt discuții de părinți implicați, cărora le pasă de tot ceea ce este mai bun pentru copiii lor.

Ne dorim ca prin Vlafi.ro să ajungem să ne cunoaștem mai bine. Să ne împrietenim mai bine cu fiecare comandă făcută, cu fiecare abonament încheiat, cu fiecare apel închis cu un surâs. Ne dorim să fim mai mult decât un simplu magazin online. Vrem să depășim barierele comerțului electronic. Vlafi este despre a dărui speranță și bucurie, suport și încredere. Vlafi este despre a fi părinte și despre a lua decizii bune pentru micuții tăi. Valfi este despre a face cumpărături potrivite pentru copiii tăi și despre a câștiga timpul necesar dezvoltării armonioase a acestora, în prezența ta. Știm cât este de important timpul și știm cât de repede fuge el...suntem la rândul nostru părinți. :)

Credem că putem fi acel loc în care părinții să găsească informații de calitate, sigure și verificate, despre lucrurile importante ce țin de micuții lor. De aceea construim blogul nu ca pe un mod unic și atotștiutor de exprimare a părerilor, ci ca pe o platformă de informare cât se poate de credibilă și de sigură. Știm că ai nevoie de un loc unde să găsești tot ce vrei să știi, mai ales în primele luni de viață ale bebelușului tău. Mai ales dacă e primul copil.

Te vedem că ești mereu ocupat (ă). Că ai brațele ocupate cu mica făptură și mintea împovărată de griji. Îți întindem mâna, astfel încât să poți păși în siguranță în lumea parentingului. Te ajutăm să mergi drept, fără să te clatini. Vlafi.ro este locul în care te invităm pentru a-ți trage sufletul din când în când, atunci când situațiile te depășesc. Scutecele, șervețele,dințișori, colici...e mult pentru un părinte.

Noi, părinții Vlafi.ro ne dorim să câștigăm prieteni mai presus de resurse materiale. Ne dorim să fim sprijin și liniște pentru toți părinții. Ne dorim să oferim ceea ce ne-a fost nouă necesar atunci când am devenit părinți. Acel loc, acele persoane care să ne privească în ochi și să ne spună: ești un părinte bun pentru copilul tău!

Despre asta e Vlafi.ro!

Mamicile noastre ne recomanda!

Hai sa ne cunoastem pe facebook!

Ai o intrebare? Contacteaza-ne!