1. Informatii despre site

 • Site-ul www.vlafi.ro este administrat de Vlafi Trading SRL cu sediul social in Pantelimon, Ilfov, str. Cocorului 33.
 • Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J23/1748/2018, CUI 39222681
 • Capital Social Subscris si varsat de 200 lei.
 • Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului www.vlafi.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet. 
www.vlafi.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe www.vlafi.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Vlafi Trading SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de email contact@vlafi.ro

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul vlafi.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate Vlafi Trading SRL – administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea Vlafi Trading SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul vlafi.ro sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim 2 ore si maxim 20 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5. Limitare raspundere

Site-ul vlafi.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului vlafi.ro, in totalitate sau partial.

6. Anulare comanda

Vlafi.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, vlafi.ro  isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

Vlafi Trading SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vlafi Trading SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

 • preturile afisate pe site-ul vlafi.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
 • produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
 • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

7. Garantii

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie pe o perioada de 30 zile (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

8. Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/ Vlafi Trading SRL, respectiv Judecatoria Sector 3 Bucuresti.

9. Concilieri si reclamatii

In cazul in care intampinati probleme legate de o comandă,  utilizati modalitatile de contact de pe pagina Contact. In situatia in care problema nu s-a rezolvat cu persoana cu care ati discutat, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Alex Grigorescu, alex@vlafi.ro.

10. Politica de confidentialitate 

Informatiile legate de politica noastra de confidentialitate si securitate a datelor se afla pe pagina Politici de Confidentialitate si Securitate a Datelor.

11. Modalitati de plata:

 • ramburs, direct la curier;
 • cu cardul online, folosind procesatorul de plati Euplatesc;

12. Curieri prin care se face livrarea:

 • GLS

 • DPD

13. Conformitate cu standardele de comert online

Vlafi.ro respectă criteriile de preselecție GPeC (https://www.gpec.ro/regulament-competitia-magazinelor-online-gpec/#criterii-de-preselectie) și a aderat la standardele Trusted.ro (http://www.trusted.ro/despre-noi/standardele-trusted-ro/)