Abonamentul lui bebe mare

186 lei278 leiEconomisesti: 92 lei(-33%)

  • Transportul este 18 lei
  • Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 250 lei
  • 95% din comenzile plasate la noi ajung la tine a doua zi lucratoare
  • Poti plati ramburs la livrare direct la curier sau online cu cardul
  • Ai 14 zile pentru a te razgandi. La fel de simplu cum ai comandat poti si returna!

Ai nevoie de mai multe informatii?
Contacteaza-ma. Te ajut cu placere!
0739.678.222

Abonează-te la relaxare și uită de comandatul scutecelor.

Vlafi îți oferă un serviciu gratuit prin care noi, colegii lui, te sunăm la o data stabilta de comun acord pentru a îți reaminti că s-ar putea să rămai fără scutece și să actualizăm noul coș împreună. Tot ce trebuie să faci apoi e să te bucuri de timpul câștigat astfel, cu bebele tău.

Poți să plasezi direct comanda sau să ne contactezi și te ajutăm noi.

Afla mai multe aici!

Mai multe detalii

Pachetul contine:

Scutece Pampers Active Baby 3 Mega Pack...

189 lei

+

Servetele umede Pampers Sensitive 6 x 52 buc

50 lei

+

Sudocrem 125g

45 lei

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti.

A fost odată ca niciodată o bufniță mică, pe nume Vlafi, care-și dorea foarte foarte mult să-și ajute mama. Și în tot ce făcea, el tot la modalități noi de a-i face ziua mai ușoară se gândea.

Unul dintre lucrurile care-i ocupa mamei lui din timpul pe care-l puteau petrece împreună era chiar cumpăratul scutecelor. Știți, mersul la magazin, căutatul printre rafturi și căratul pachetelor grele de scutece nu e cel mai ușor lucru pe care îl poate face o mamică.

Astfel că într-o zi i-a venit ideea! Ce-ar fi să facă cineva pachete de scutece cu produsele necesare aferente pentru bebelusi, și apoi să le împartă mămicilor sub formă de abonamente lunare pe care le comandă online o dată? I s-a părut o idee atât de bună încât și-a lua inima în dinți și a venit la noi.

Așa au apărut vlafi.ro și abomenetele la relaxare pentru mămici. Vlafi încă ne ajută și ne-a promis că va rămâne cu noi multă vreme de aici încolo.

Acum tu ai șansa să te abonezi la relaxare și să uiți de comandatul scutecelor. Vlafi va prelua comanda ta și se va asigura că lunar ea-ți va ajunge la ușa fără să te mai stresezi că mai ai ceva în plus de făcut. Tot ce trebuie să faci din momentul abonării e să-ți planifici timpul câștigat altfel, cu bebele tău.

Abonamentul lui bebe poate fi programat spre livrare în funcție de nevoile tale, mămico! Poți să plasezi direct comanda sau să să ne contactezi direct. Vezi mai sus ce contin abonamentele.

Cantitate pachet180
Grupa de greutate5 - 9 kg
Marime3
Tip produsScutece
GamaActive Baby
Tip scutecUnica folosinta